QUI SOM?

Paula Piero

Eylen Bertel

La Paula va coneixer el ioga l'any 2009. La seva pràctica la va impressionar no tan sols pel benestar físic sino sobretot pels grans canvis a nivell energètic i emocional que van aflorar dins seu; desde llavors no ha deixat de practicar-ho devocionalment. A l'any 2018 ha obtingut el títol de professora impartit al centre "Happy-YOGA". Amb el ioga s'ha renovat laboralment. Com a educadora infantil li va donar un aire d'oxigenació a l'educació, tracta d'ensenyar els beneficis d'aquesta ciencia milenaria en qualsevol àmbit però en especial a families i fills.

L'Eylen des que era petita va sentir una necessitat per retrobar-se amb la part més essencial i subtil de l'individu i simpatitzava amb la filosofia de vida del ioga. Més tard i a través de la literatura oriental va poder encaminar-se cap aquesta manera de viure i sentir.

A l'any 2018 ha obtingut el títol de professora impartit al centre "Happy-YOGA"

"El ioga m'ha canviat la vida, és un estat ple i una manera de viure que m'aporta felicitat i tranquil·litat".

QUIN TIPUS DE IOGA FEM?

A "Els Yogui's" ensenyem Hatha Ioga seguint el llinatge del mestre Sri T. Krishnamacharya. A les nostres classes fem servir les postures (asanes) com una eina per al benestar. Intentem aconseguir un bon estat físic, tant a nivell articular i muscular com a nivell d’òrgans; a la vegada, treballem profundament amb la respiració (pranayama) per calmar el sistema nerviós i així trobar un estat intern de comoditat, relaxació i claredat.

”Si pots respirar, pots fer ioga”,  deia sovint Krishnamacharya, un dels grans referents del ioga contemporani. Aquesta frase defineix l’essència de la pràctica, qualsevol que ho desitgi pot practicar ioga independentement de la seva edat o condició física.

ESDEVENDIMENTS PROPERS

Calendari d'esdeveniments.

WORKSHOP

WORKSHOP

Tallers on profunditzem en la meditació i en altres tècniques de treball de xacres, ames estudiem la filosofia índia, realitzem tècnica de pranayama, fem Bhakti ioga.
ORIENTACIÓ PER A NOUS ALUMNES

ORIENTACIÓ PER A NOUS ALUMNES

A "els Yogui's" et donem la benvinguda i t'assessorem per a poder oferir-te classes adaptades a les teves necessitats i amb la flexibilitat horària que necessites. Ames amb la "classe de prova" podràs saber si som el que busques a un preu reduït.
"Si vols canviar el mon, comença per tu mateix"
Mahatma Gandhi